Bryllup
En smaksopplevelse dere vil huske
Det viktigste på bryllupsdagen er søtsakene!
Kanskje ikke alle er enig. Men enten bryllupskaka er superviktigviktig for deg, eller det er én av ørten ting på en liste, skal jeg sørge for en skikkelig smaksopplevelse på den store dagen.
Det er en ære å få være en del av bryllupet deres!

Estetikk



Tilbakemeldinger

«Jeg anbefaler Augestads Håndverkskonditori på det varmeste! Til vårt gullbryllup fikk vi oppfylt drømmen om en gullkake! Den oppgaven påtok Hege seg og vi er storfornøyde med resultatet både med utseende og smak! Hurra for innsatsen og en for oss og våre gjester super drømmekake!«

«Uten tvil Oslos beste makroner!»

«Herregud, for en sjokolade! Håndlaget, og så gode at jeg måtte holde meg for å ikke kjøre i meg alt sammen på under 5 minutter!»
MENY
MAKRONER
Makroner kommer i seks forskjellige smaker. Du kan se utvalget og bestille dem her.
Hvordan funker bestilling via nettbutikken?
Det antallet du bestiller holdes av til deg til den dagen de skal hentes.
Ønsker du et annet antall enn det som tilbys i nettbutikken, send meg en mail: hege@conditori-augestad.no .
Oppbevaring av makr0ner: I kjøleskap fram til dagen de skal serveres, for å bevare konsistensen. De tåler å stå i romtemperatur i flere timer ved servering.
Ofte stilte spørsmål:
– Lager du makrontårn? Nei, men jeg deler gjerne inspirasjon til hvordan du kan servere makroner på en lekker måte uten slike tårn. Sjekk ut min pinterest-tavle!
– Lager du skreddersydde makroner? Jeg lager skreddersydde makroner for et minimum av 70 stk per smak. Prisen på disse vil være høyere enn hvis du bestiller fra sortimentet, og prisen varierer på antall. Send meg gjerne en mail med ditt ønske!
KONFEKT
Konfekt kommer i flere forskjellige smaker og lages 100% for hånd av den beste Valrhona-sjokolade. Mer lukseriøst blir det ikke.
Bestilling av konfekt fungerer på samme måte som makroner.
Utvalget ser du her.
Konfekt kan sendes i posten også!
Oppbevaring: Kan oppbevares i romtemperatur, dersom denne ikke overskrider 22 grader. Den kan også oppbevares kjølig. Konfekten er beregnet for å være romtemperert ved servering, hvis ikke kan den oppleves som hard.
BRYLLUPSKAKER
First things first. Hva er egentlig en bryllupskake?
En bryllupskake er i all enkelhet flere like kaker med ulik (eller lik) størrelse servert i forskjellige høyder, slik at du får illusjonen av et tårn.
Det finnes også bryllupskaker som monteres som ett stort tårn, men denne typen får du ikke her. Jeg lager moussekaker og terter.
Brullypskakene leveres altså i hver sin eske, og kaka blir til en enhet idet den settes på fat.
Bestilling: Send meg en mail for å undersøke kapasiteten for deres dato. Hvis jeg har kapasitet får du et elektronisk bestillingsskjema i retur.
I tabellen under ser du hvilke kaker som tilbys:
SITRONTERTE
Gluten fra hvete, melk, egg. Inneholder gelatin fra okse.- Topping: Marengs
- Pynt: Sjokolade og bladgull
- Lages i str 16 biter eller porsjon (Ø8 cm)
- Kan ikke tilpasses søylestativ (kan ikke hulles ut i midten)
SOLBÆRMOUSSE MED LAKRISKARAMELL OG BROWNIE
Melk, egg, lecitin fra soya, mandel (kun i pynt). Inneholder gelatin fra okse.- Topping: Speilglasur på hvit sjokolade (farges etter ønske)
- Pynt: Makroner, sjokolade og marsipanroseblader. Toppen får en håndlaget marsipanrose. Pynten kan lages i sukkerpasta dersom mandel-allergi.
- Min. 20 pers
- Kan tilpasses søylestativ (hulles ut i midten)
Karamellsjokolade-mousse med karamelliserte epler og hasselnøtt-financier
Melk, egg, hasselnøtt, lecitin fra soya, mandel (kun i pynt). Inneholder gelatin fra okse.- Topping: Speilglasur på hvit sjokolade (farges etter ønske
- Pynt: Makroner, sjokolade og marsipanroseblader. Toppen får en håndlaget marsipanrose. Pynten kan lages i sukkerpasta dersom mandel-allergi.
- Min. 20 pers
- Kan tilpasses søylestativ (hulles ut i midten)
pasjonsfruktmousse på pasjonsfrukt-sjokolade, med bakt mango og kokos-sjokobunn
Allergivennlig kake fri for egg, melk, soya, gluten og nøtter. Vegansk.- Topping: Speilglasur på vegansk fløte og kokos (farges etter ønske)
- Pynt: Sjokolade og bladgull, marsipanroseblader. Toppen får en håndlaget marsipanrose. Pynten kan lages i sukkerpasta dersom mandel-allergi.
- Min. 20 pers
- Kan tilpasses søylestativ (hulles ut i midten)
Praktisk info om pynt:
Jeg bruker makroner som allerede finnes i sortimentet, dvs at det ikke lages egne, skreddersydde makroner i tilpasset farge til hver kake. Det gjøres ikke plass til kaketopper av typen «brudepar-figur», da jeg mener disse kræsjer med den øvrige estetikken på kaka.
Vi samarbeider om fargepaletten på kaka, mens øvrig utforming og arrangering av pynt anser jeg som konditorens fagområde.
Oppbevaring:
Kjølig fram til servering. Moussekaker er absolutt ikke egnet for å stå framme hele dagen. Gelatinen mister hold ved 24-25 grader, det vil si at kaka kan synke sammen dersom lokalet er for varmt eller den står ute i timesvis.
Etasjer og stativ:
Jeg har et LITE utvalg stativ til utleie. Her er det førstemann til mølla. Depositum er på 2000 kr, og betales tilbake ved tilbakelevering av stativ (innen en uke etter kaka er hentet).
Jeg har ett søylestativ og ett svingstativ. På søylestativ må kakene hulles ut i midten, derfor er det kjekt å bli enige om stativ før kaka produseres.
Sitrontertene kan ikke hulles ut.
Søylestativet ser slik ut: https://proff.culina.no/Product.aspx?pid=36092&gid=529
Svingstativet ser slik ut: https://privat.culina.no/Product.aspx?pid=36091&gid=529
Søylestativet har tre etasjer og rommer kake til ca 50 pers. Muligheter for å sette opp en ekstra mini-etasje slik at det blir fire.
Svingstativet rommer opp til 60 pers og har fire etasjer.
TIPS: På FINN.no finner du flere som leier ut stativ til bryllupskaker
Fancy stativ er imidlertid ikke et must på bryllup, etter min mening. Her har jeg samlet idéer til hvordan det kan gjøres.